Hjem/Alle tjenester/Kultur og fritid/Ungdomsklubb

Ungdomsklubben Huset

Huset

Ungdomsklubben Huset er et tilbud for ungdom som er litt annerledes, spennende og kreativt.  Vi er et alternativ,  og supplement til andre foreninger og kommersielle aktører i kommunen. På klubben er trivsel og inkludering noe vi setter høyt og Huset er tilrettelagt for alle. All ungdom i alderen 13-18 er velkommen til oss. 

Finn en kompis på Kafé Kompis

Fra mandag til torsdag (14-16) er det Kafé Kompis. Her får du kjøpt sunn og hjemmelaget middag til 20 kr,  og du kan betale med kontanter, kort eller vipps.  Vi har også en matkortordning som fungerer på følgende måte: Foresatte  vipser over hundre kroner til 89185 og ungdommen får et matkort som kan benyttes til fem middager. Ingen ting er vel bedre enn hjemmelaget mat? På Kafé Kompis er det ikke spiseplikt. Det er en kjempe koselig plass for å være sammen med venner etter skoletid.

Det er ikke fredag hele uken, så fredag er vår annerledes dag. 

På fredager har vi åpent fra 18-22. Da åpner vi dørene på diskoteket der ungdommene selv er DJ.  Vi tryller også frem noen gode fredagsretter som taco, bakt potet, hamburgere osv.  Du skal heller ikke se bort ifra at vi drar i gang konkurranser eller quiz. 

Vi har flere arrangementer i løpet av året som temakvelder, lan, temafester, og turneringer.  Neste år skal klubben også arrangere UKM (ungdommens kulturmønstring) , noe vi gleder oss veldig til. For mere info om UKM, gå inn på UKM.no.

I tillegg har vi biljard, bordtennis, brettspill, musikkrom og et stort diskotek. 

Ungdom er best på ungdom.
Derfor er vi opptatt av ungdommene selv er med og drifter. Vi har eget klubbstyre og mange engasjert ungdommer. Velkommen til oss. 

Klubbleder Marianne Storebakken-Diaz treffes på telefon 404 33 868 eller mail marianne.storebakken-diaz@spydeberg.kommune.no

 

 

Tips en venn Skriv ut