Spydeberg ungdomsskole fikk folkehelsepris for tobakksforebygging

Folkehelsepris til Spydeberg ungdomsskole, Fotograf: Hjorthaug, Gunnar A.Spydeberg ungdomsskole ble den skolen i Indre Østfold som fikk Østfoldhelsa sin pris 2009 for sitt tobakkforebyggende arbeid og sin helhetlig folkehelseinnsats. Prisutdelingen fant sted fredag 29. mai i skolens gymsal med elever, ansatte og kommuneledelsen tilstede.


Hyggelig oppmuntring
Hyggelig oppmuntring for vår forebyggende innsats kommenterte: Hrund Sigurbjørnsdottirall møte, sosiallærer og rådgiver. Hun mottok på vegne av skolen prisen som var et nydelig bilde av kunstneren Gry Solberg. Bilde hadde tittelen "Frisk og rask uten tobakk". Ordfører Stein Håland og folkehelserådgiver Gunnar Hjorthaug hilste fra Østfoldhelsa, Partnerskapet for folkehelse i Østfold fylke og hadde også med en stor blomster bukett fra Østfoldhelsa. På bilde har noen av 10.kl elever, Simen, Nina og Karine, som har vært med på programmet fått være med og vise fram kunstverket som skal være med å pryde den nye skolen som nå skal bygges.

Forebygging nytter.
Tobakksbruk er nedadgående, vi er ikke best i klassen, men vi har arbeidet langsiktig med helhetlig folkehelsearbeid, sier ordfører Stein Håland. Vi ser at forebygging nytter. Dette er med på å oppmuntre til fortsatt forebyggende innsats i forhold til de fortsatte utfordringene vi fortsatt har avsluttet han i sin hilsen.
Se Østfoldhelsa

Tips en venn Skriv ut