Spydeberg speidergruppe, vinnere av Det gyldne tastetrykk

Telttur, Fotograf: GifNorges speiderforbund uttaler: Det er med stor glede vi kan fortelle at Spydeberg speidergruppe sin nettside er vinner av kåringen Det Gyldne Tastetrykk 2007! Blant de nominerte gruppesidene kom altså deres nettsted best ut blant juryen på fire, som over en toukers periode har fulgt med på nettstedet deres. Vi gratulerer så mye med seieren og ikke minst, en flott nettside!

Vi planlegger å overrekke diplom og gode ord til vinnerne på en åpen dag vi skal ha på forbundskontoret i desember. Dato og opplegg må vi få lov til å komme litt tilbake til, men håper selvsagt at vevredaktøren og/eller andre som har lyst, vil komme til oss da. Ellers avsløres vinnerne først i kommende nummer av Speideren, og jeg håper på at dere ikke vil spre det glade budskapet i altfor store kretser innen den tid. Bladet vil være ute hos speiderne innen 12. desember.
Noen av kommentarene juryen hadde til deres nettsted:

- Min absolutte favoritt! Flott design, enkel menystruktur og mye nyttig informasjon, til og med innhold skrevet av speidere. Super bildebruk som rullerer og viser bredde i aktivitetene. Et levende og artig nettsted jeg sikkert vil besøke igjen for å hente inspirasjon til mine egne!

- Kjempebra førsteinntrykk, med store, flotte bilder som en hyggelig velkomst. Kommende arrangement er godt synlig.

Tips en venn Skriv ut