Hjem/Kommunen vår

Smart City Spydeberg

bilde av Smart City stand under Miljøuka 2016

Hei alle sammen,

Takk fordi du besøker Spydebergs nye Smart City nettside. Vi arbeider med etablering av en ny nettside og gleder oss til å presentere den for dere. I mellomtiden vil vi gjerne benytte anledningen til å forklare litt nærmere om hva som kommer til å skje her på siden:

Som noen kanskje vet, holder vi i Spydeberg kommune på med å utvikle byen vår – vi vil sikre at Spydeberg i fremtiden blir enda bedre for alle innbyggere enn den er i dag. Sammen med NCE Smart Energy, kjører vi ulike prosjekter under konseptet Smart City, og her på siden vil vi holde dere oppdatert slikt at vi informerer og involverer alle som er interessert. Ved å ta i bruk ny teknologi og kunnskap kan vi gjøre byen/bygda smartere, mer miljøvennlig og mer brukervennlig.

Kort fortalt, handler vår byutvikling om å gjøre byen bedre for oss som bor her, og dette skal vi gjøre på forskjellige måter innen mobilitet, vann, energi, bygg og helse. Vi går naturligvis ikke i gang med alt på engang, siden vi gjerne vil sikre at alle parter blir tatt med i prosessen. Målet er at vi via disse prosjektene skal skape verdi for oss alle; innbyggere, næringslivet og kommunen.

I tillegg skal nettsiden sikre at vi bidrar til å dele kunnskap og kompetanse slik at andre kommuner og byer kan bli smartere. Vi vil gjerne lære fra andre gode eksempler, og vil på samme måte gjerne dele erfaringene våre. Utover dette vil vi også holde dere løpende oppdatert på alt som er nytt og informere om arrangementer, prosjekter og mye mer.

Vi gleder oss til å få besøk av dere igjen.

På gledelig gjensyn, og god sommer!

 

Mvh. Spydeberg Kommune / NCE Smart Energy Markets

Tips en venn Skriv ut