Hjem/Kommunen vår/Samfunnssikkerhet og beredskap

Samfunnssikkerhet og beredskap

refleks

Velg trygge reflekser

01.11.2019

Reflekser finnes i mange varianter, men ikke alle fungerer like godt. Velg en refleks som er merket og testet. Da kan du være trygg på at du synes i mørket.
Denne informasjonen er en del av "Egenberedskapsuka 2019" som arrangeres i uke 44.

Beredskap%2Bbortfall%2Bav%2Bstrøm

Slik holder du varmen hvis strømmen går

30.10.2019

Mange boliger har strøm som den viktigste eller eneste kilden til oppvarming. I denne artikkelen finner du konkrete tips som gjør deg bedre forberedt på strømbrudd.
Denne informasjonen er en del av "Egenberedskapsuka 2019" som arrangeres i uke 44.

egenberedskap

Du er en del av Norges beredskap

28.10.2019

For å styrke beredskapen i samfunnet oppfordrer Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) og Indre Østfold kommune 2020 alle til å være forberedt på å klare seg selv i tre dager.
Denne informasjonen er en del av "Egenberedskapsuka 2019" som arrangeres i uke 44.

Egenberedskap

Samfunnssikkerhet og beredskap i Spydeberg kommune

08.11.2018

Kommunen er et av fundamentene i det nasjonale samfunnssikkerhets- og beredskapsarbeidet. Gjennom omfattende risiko- og sårbarhetsanalyser har kommunen dannet seg et godt bilde av hvilke hendelser kommunen kan utsettes for, samt hvor store konsekvenser dette vil kunne ha for lokalsamfunnet vårt. Det er svært viktig at Spydeberg kommune har evne til å opprettholde viktige samfunnsfunksjoner, og ivareta innbyggernes liv, helse og grunnleggende behov, hvis en alvorlig hendelse skulle oppstå.

telefoner

Om SMS-varsling

08.11.2018

Spydeberg kommune har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for å varsle innbyggere i et geografisk område om hendelser via SMS.

Vi varsler på SMS til mobiltelefon, talemelding til fasttelefon og e-post.