Kommunekampen

Lekeplass, Fotograf: Mesta, Copyright: Mesta
Bli med og konkurrer og hjelp Spydeberg kommune til en best mulig plassering. Pr. dato leder Spydeberg i Østfold. Konkurransen er i regi av Mesta.
Konkurransen er kunnskapsbasert der du skal løse oppgaver med ulik vanskelighetsgrad. Over en periode på åtte uker beveger spillet seg gjennom Norgeskartet; fra Sarpsborg til Alta. Du vil hver uke finne oppdatert informasjon om hvordan konkurransen utvikler seg.

I Kommunekampen er det også en egen konkurranse for skoleklasser, og du kan også melde deg på individuelt og bli med i Ingeniør-NM. Begge klasser premieres.

Før du går i gang med oppgavene første gang, kan det være lurt å ha lest igjennom spillereglene.
Hovedkonkurransen retter seg mot befolkningen i alle landets kommuner. Den kommunen som etter konkurranseslutt har flest riktige svar i forhold til innbyggertallet, vinner konkurransen. Premien i Kommunekampen er drømmelekeplassen etter denne modellen(se bilde). Mesta bekoster materialer og oppføring av lekeplassen iht. godkjent EU-standard, under forutsetning av at vinnerkommunen stiller tomt til disposisjon og overtar vedlikeholdsansvaret.
Konkurransen finner du her.
Tips en venn Skriv ut