Ansattes dag i Spydeberg kommune med inspirerende foredrag

Per Anders Nordengen 1, Fotograf: Hjorthaug, Gunnar A., Copyright: Hjorthaug, Gunnar A.Per Anders Nordengen var en inspirerende foredragsholder på Fjellheim under Spydeberg kommunes dag for de ansatte torsdag 24. mai.

Han talte om verdier, visjoner, holdninger og ga de ansatte historier, humør og i det hele et festlig foredrag om arbeidsglede og det gode alminnelige livet. Mye latter og applaus fra tilhørerne vitnet om at budskapet hans ble tatt vel i mot.
Nordengen er utdannet teolog, og har arbeidet som prest i mange år både i Norge og Sør-Afrika. Han var i en farget menighet i Sør-Afrika fra 1985 til 1987, under noen av de verste årene i apartheids moderne historie. Tiden i Sør-Afrika har lært Nordengen noe om hva håp, visjoner, drømmer og engasjement kan føre til. Mange år i kirke og næringsliv har gitt Nordengen gode erfaringer for mennesker i ulike livssituasjoner. Han har vært mye brukt i radio og TV, har skrevet to bøker, samt en rekke artikler i dagspresse og tidsskrifter og har vært benyttet i mange sammenhenger som foredragsholder.

På bildet nedenfor: Per Anders Nordengen i hyggelig prat med rådmann Bente Hedum og kommunalsjef Hans Moesgaard.
Per Anders Nordengen2, Fotograf: Hjorthaug, Gunnar A., Copyright: Hjorthaug, Gunnar A.
Tips en venn Skriv ut