Søppelryddingsaksjon i Spydeberg lørdag 29.april

25. april 2017

På lørdag kan du være med å plukke søppel i Spydeberg.
Møt opp klokka 11.00 på Tebo, der får du en rute å rydde, hansker og sekker.
Alle som vil hjelpe til med å holde Spydeberg reint er hjertelig velkommen.
Her kan du lese mer om aksjonen. PDF document ODT document

puslespill

Hjelp oss med navn på ny kommune

21. april 2017

Det har den siste tiden kommet inn forslag til navn på den nye kommunen - har du flere forslag?

Bokprat på Spydeberg Bibliotek

Bokprat på Spydeberg bibliotek

Fredag 28.april kl.12

20. april 2017

Vi anbefaler bøker og lodder ut premier. Gratis og åpent for alle!

Barneteater Lille Blå pg spilledåsen

Barneteater "Lille Blå og spilledåsen" 29.04.2017

05. april 2017

I forestillingen "Lille Blå og spilledåsen" får Lille Blå sin nabo; hunden Amadeus Voff et spennende brev: Postbudet er under veis med en pakke. Innholdet er ukjent, så fantasien får fritt spillerom og temperaturen blir tilsvarende høy! Hva pakken inneholder, vil du kanskje kunne gjette, men enda viktigere for historien er avsenderens identitet. Når dette blir kjent, snus livet i den lille skogen fullstendig på hodet!

Ferieaktiviteter

Ferieaktiviteter for barn og ungdom sommeren 2017

28. mars 2017

Nå er nettsiden med aktivitetstilbud til barn og unge i sommerferien klar. 1. april åpnes det for påmelding.

Saksofon

Frist for nominasjon av kandidater til prisen "Årets Miljøskaper 2017 er 7. april

16. mars 2017

Kjenner du noen som har gjort en ekstra innsats i eller for lokalsamfunnet i Spydeberg? Da er det kanskje den eller de som fortjener prisen som Årets Miljøskaper i 2017.

Kunstnerisk uttrykk

Fristen for å søke om kommunale kulturmidler for 2017 i Spydeberg kommune er 15. april

13. mars 2017

Lag og foreninger som har kultur som hovedmålsetting kan søke om kommunale kulturmidler.

Soulchildren2

Husk fristen for å søke sponsorstøtte fra Askim entreprenør 20. mars.

09. mars 2017

Nå er det nye muligheter for å søke om sponsorstøtte fra Askim entreprenør. Vår ordfører Petter Schou sitter i juryen, og skal få gleden av å være med å avgjøre hvilke prosjekter som får støtte fra fondet i år. Les pressemeldingen fra Askim entreprenør her.

Søknadsfrist hovedopptak barnehage og lokal kontantstøtte

13. februar 2017

.
Hovedopptaket for barnehageplasser i barnehagene i Spydeberg har søknadsfrist 1. mars 2017.
Det informeres spesielt om at foresatte med barn som er født til og med november 2016, har rett til barnehageplass den måneden barnet fyller 12 måneder. Søknaden må allikevel leveres innen fristen for årets hovedopptak – 1. mars 2017. For barnehageplass søkes det elektronisk gjennom vår oppvekstportal.

Samme frist – 1. mars – gjelder for å søke om lokal kommunal kontantstøtte i Spydeberg kommune.
Søknad om kontantstøtte lastes ned fra våre nettsider, fylles ut og leveres Servicetorget i Spydeberg.

Nærmere informasjon og søknadsskjemaer finner du på: www.spydeberg.kommune.no

Money

Invitasjon til kurs ”Tilskuddsordningen til anlegg for idrett og fysisk aktivitet”

27. februar 2017

Tema: Bestemmelser om tilskudd til anlegg for idrett og fysisk aktivitet.

For alle som mener deres lag eller kommune har behov for nye idrettsanlegg, eller rehabilitering av eksisterende idrettsanlegg, som kan være berettiget for  spillemiddler.