Hjemmesykepleien får nytt telefonnummer og telefontid

30. mai 2017

Hjemmesykepleien får nytt telefonnummer og telefontid fra 30.5.

Alle pasienter eller pårørende til hjemmesykepleien må bruke telefonnummer 948 08 399. Telefonen vil være bemannet fra kl 12.30 – 14.30 hver dag. Utenom disse tidene vil en telefonsvarer ta imot beskjeder og  beskjedene blir sjekket forløpende gjennom dagen.

Ved akutt nødhjelp ber vi våre pasienter henvende seg til nødhjelpsetaten. Er det spørsmål fastlegen bør besvare, bes pasienten henvende seg til fastlegekontoret.

Åpningstider servicetorg sommeren 17

15. mai 2017

15.5. - 14.9. er servicetorget åpent 08.00 - 15.00
I juli er servicetorget åpent 10.00 - 14.00

Ferieaktiviteter

Ferieaktiviteter for barn og ungdom sommeren 2017

28. mars 2017

Nå er nettsiden med aktivitetstilbud til barn og unge i sommerferien klar. 1. april åpnes det for påmelding.

Soulchildren2

Husk fristen for å søke sponsorstøtte fra Askim entreprenør 20. mars.

09. mars 2017

Nå er det nye muligheter for å søke om sponsorstøtte fra Askim entreprenør. Vår ordfører Petter Schou sitter i juryen, og skal få gleden av å være med å avgjøre hvilke prosjekter som får støtte fra fondet i år. Les pressemeldingen fra Askim entreprenør her.

Søknadsfrist hovedopptak barnehage og lokal kontantstøtte

13. februar 2017

.
Hovedopptaket for barnehageplasser i barnehagene i Spydeberg har søknadsfrist 1. mars 2017.
Det informeres spesielt om at foresatte med barn som er født til og med november 2016, har rett til barnehageplass den måneden barnet fyller 12 måneder. Søknaden må allikevel leveres innen fristen for årets hovedopptak – 1. mars 2017. For barnehageplass søkes det elektronisk gjennom vår oppvekstportal.

Samme frist – 1. mars – gjelder for å søke om lokal kommunal kontantstøtte i Spydeberg kommune.
Søknad om kontantstøtte lastes ned fra våre nettsider, fylles ut og leveres Servicetorget i Spydeberg.

Nærmere informasjon og søknadsskjemaer finner du på: www.spydeberg.kommune.no

Puslespill

Kommunereformen

22. februar 2017

På en pressekonferanse fra Stortinget i dag ble det lagt fram en avtale om kommune- og regionreform. I denne avtalen blir Spydeberg en del av en større kommune fra 2020. Vil du lese mer om avtalen kan du gå inn på lenka hentet fra smaalenenes avis.  https://www.smaalenene.no/lokale-nyheter/kommunesammenslaing/kommunereform/endelig-bekreftet-fire-io-kommuner-slas-sammen-til-n-stor/s/5-38-308869

Puslespill

Hobøl og Askim har svart nei til Spydebergs ønske om å tiltre felles Interimnemnd.

19. januar 2017

I den forbindelse har ordfører Petter Schou sendt ut følgende pressenmedling.

Årskonferansen 2017 i Trøgstadhallen

16. januar 2017

Årskonferansen 2017 er i Trøgstadhallen 10.februar. Årskonferansen er en møteplass for privat næringsliv og offentlig virksomhet. Vil du melde deg på konferansen eller lese mer om dette arrangementet, les mer her.

Pengesedler til tørk

Nytt om gebyrer på Spydeberg bibliotek

22. desember 2016

Fra 1.1.2017 koster 3.gangspurringen for voksne 100 kr. Alle andre gebyrer forblir uendret. Nytt er også at når man har betalt erstatningskrav for noe man har lånt og mistet, så betales beløpet ikke tilbake. Hvis man finner det man mistet, så kan man beholde det.