Tekststørrelse
Vær fra yr.no
Partly cloudy

10 år med Den gyldne spaserstokk

Stavgang i klyv opp til Hylli, Fotograf: Hjorthaug, Gunnar A, Copyright: Spydeberg kommuneI hele 10 år har trimgruppa Den gyldne spaserstokk ukentlig hatt treningsøkter med og uten gåstaver. Det var Borghild og Erling Henriksen som dro igang trimgruppa i samarbeid med Folkehelsekomiteen og Spydeberg sparebank.
"Det er blitt mange flotte trimturer disse årene innen og utenfor kommunen" forteller Borghild Henriksen, som nå gir seg som leder. Hun takker for seg med å gi ei minnebok til de iverige turgåerne som helt sikkert har samlet mange turmerker på sine spaserstokker. Med dette minnehefte overlater hun ledelsen til Sonja Tveitan og Synnøve Jørgenrud og håper det beste for stavtrimmerene de neste 10 år.